Flyttefirma Haderslev2020-06-01T18:08:18+02:00

Flyttefirma Haderslev

Forside » Flyttefirma Haderslev

Flyttefirma Haderslev flytter bedst

Vil du gerne have så problemfri en flytning som muligt, vil du gerne have hjælp hele vejen igennem din flytteproces og sikre, at din flytning sker sikkert og gnidningsfrit, så du føler dig tryg og ikke får unødvendige bekymringer og stress – så kan vi hjælpe dig med at finde de absolut bedste tilbud til dig. Og bedst af alt – det er fuldstændig gratis og uforpligtende. Måske står du og er blevet husejer for første gang eller du forlader dit klubværelse for at flytte til din første lejlighed. Måske er du virksomhedsejer og skal flytte lokaler. Lige meget hvilken flytteopgave du står med, så står vi parate til at hjælpe dig med at finde en skræddersyet løsning der dækker alle dine behov. Det kan også være, at du har brug for at opmagasinere dine ting i en kortere eller længere periode. Det kan vi også hjælpe dig med at indhente tilbud på.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Haderslev – Høj effektivitet og ærligt arbejde

Det er ganske let at komme i gang med at bruge vores online formidlingsservice. Vi har et skema som du skal udfylde med dine flytteoplysninger. Skemaet finder du ved at trykke på den grønne knap her på siden. Det er vigtigt, at du udfylder skemaet og specielt flytte beskrivelsen så grundigt du kan, så de flyttefirmaer som vi sender din flytteopgave i udbud hos ved hvad de skal give tilbud på. Når skemaet er udfyldt overtager vi og sender din flytteopgave i udbud hos alle de mest professionelle flyttefirmaer i Haderslev. Flyttefirmaer, som vi ved står inde for en rigtig god kvalitet til den helt rigtige pris. Kort tid efter vil du i din indbakke modtage 3 gratis og ufuldstændige tilbud fra flyttefirmaer i dit nærområde. Tilbudene er som sagt helt gratis og du er heller ikke forpligtet til at sige ja til nogen af dem. Vores erfaring fortæller os, at der er rigtig mange penge at spare ved at indhente flere tilbud – men mange undlader at gøre dette, da det kan være meget tidskrævende. Endnu en grund til at bruge vores online formidlingsservice.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Haderslev – Det sikre valg hver gang!

Vi samarbejder med de allerbedste flyttefirmaer i Haderslev. De er nøje udvalgt efter vores strenge krav om kvalitet og andre kriterier, der sikre dig en succesfuld flytte oplevelse. Vores samarbejdspartnere sætter en ære i at yde en god kundeservice. Det betyder blandt andet at de stiller sig til rådighed i tiden op til flytningen med gode råd og vejledning. De flytter jo hver dag hvor de fleste af os kun flytter en håndfuld gange på en livstid. De har derfor en masse gode fif om hvordan man bedst kommer igennem en flytning. De flyttefirmaer vi samarbejder med ved også hvordan man flytter, så dine møbler og andre ejendele får den mest skånsomme behandling. Det kan være ved hjælp af moderne hjælpemidler der er specialdesignet til opgaven. Det kan også være, at du flytter til eller fra etagebyggeri – i det tilfælde kan det være værd at overveje at bruge en flyttelift der ofte gør at flytningen kan overstås hurtigere samt det kan være mere skånsomt mod dine møbler og din opgang.

Det siger vores kunder om os

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top