Flyttefirma Frederikshavn2020-06-01T18:05:14+02:00

Flyttefirma Frederikshavn

Forside » Flyttefirma Frederikshavn

Flyttefirma Frederikshavn flytter bedst hver gang!

Bor du i Frederikshavn eller omegn, og står du overfor at skulle flytte eller har du brug for at få dine ejendele opmagasineret i en kortere eller længere periode. Så står vi klar til at hjælpe dig med at finde en skræddersyet løsning, der passer perfekt til dig og dit budget. Efter mange år i faget ved vi, at det er en rigtig god ide at indhente flere tilbud på en given opgave. Der er nemlig som oftest rigtig mange penge at spare på at se sig godt for. At indhente tilbud kan være enormt tidskrævende, men det behøver det ikke at være.  Vi gør nemlig gerne arbejdet for dig og gennemsøger markedet for de bedste tilbud, så du får den billigste pris uden at der gåes på kompromis med prisen. Gennem vores online formidlingsservice har du mulighed for at få hele 3 tilbud helt gratis og uforpligtende. Nemmere bliver det ikke!

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Frederikshavn har altid kunden i fokus

På ganske få minutter kan du være i gang med at bruge vores online formidlingsplatform. Det kræver blot, at du trykker på den grønne knap her på siden og udfylder skemaet. Det hele er meget enkelt stillet op og vigtigst er, at du beskriver din flytteopgave så grundigt du kan. Det gør at de flyttefirmaer vi samarbejder med, har den rigtige information og ved hvad de skal give tilbud på. Når skemaet er udfyldt overtager vi og sender din flytteopgave i udbud hos alle de bedste og mest erfarne flyttefirmaer i Frederikshavn. Kort tid efter vil du i din indbakke modtage 3 helt gratis og uforpligtende tilbud på din flytteopgave. Tilbud du i ro og mag kan sidde derhjemme og gennemlæse og sammenligne. Det vil frigive en masse tid, som vi er sikker på du sagtens kan bruge på andet i forbindelse med din flytning.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Frederikshavn ved at flytning handler om tillid

De flyttefirmaer i Frederikshavn, som vil modtage din flytteopgave, er alle udvalgt med omhu af os. Vi har sikret os, at der er tale om professionelle flyttefirmaer med mange års erfaring. Firmaer der ved, hvor vigtig det er af have en god dialog med kunden og som har en masse viden de kan dele ud af. En flytning er jo noget de fleste af os kun foretager nogle få gange i vores liv, hvorimod de gør det hver dag. De flyttefirmaer du vil få kontakt med, har en masse hjælpemidler der både gør flytningen hurtigere, men også mere skånsom for dine møbler og andet inventar. Mange af dem tilbyder også deres hjælp med flyttekasser og andet indpakning og vil endda assistere med at pakke dine ejendele ned, hvis du har svært ved at finde tiden til det. Sagt med andre ord, så vil vi kunne hjælpe dig med at finde det flyttefirma der bedst matcher dine ønsker og dit budget. Drejer din opgave sig om opmagasinering, så er vi også behjælpelige med det. Flere af vores samarbejdspartnere tilbyder opmagasinering i opvarmede sikrede lokaler, hvor man kan leje rum af alle størrelser i en kortere eller længere periode.

Det siger vores kunder om os

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top