Flyttefirma Farum2020-06-01T18:03:52+02:00

Flyttefirma Forum

Forside » Flyttefirma Farum

Flyttefirma Farum – kompetent flytning for private og erhverv

Vi ved alt om, hvor meget der er at holde styr på i forbindelse med en flytning. Så når du står med en flytteopgave, er det vigtigt du føler, at du er i trygge hænder hos et professionelt erfarent flyttefirma der ved hvad de har med at gøre. Måske er du på vej til at flytte i noget større, måske er det første gang du flytter hjemmefra. Eller måske er du virksomhedsejer og skal flytte lokaler, eller du har brug for at få tømt en lagerhal. Måske er det opmagasinering du har brug for – i en kortere eller længere periode. Lige meget hvad dit behov er, så står vi klar til at hjælpe dig med at indhente de helt rigtige tilbud på lige præcis din flytteopgave. Tilbud der er skræddersyet til dine behov og dit budget.

Det er nemt at få tilbud 

Flyttefirma Farum – Flytning handler om tillid til hinanden

Erfaring viser os, at det er vigtigt at indhente mere end et tilbud, hvis man ønsker at danne sig et overblik over markedet og spare sig selv en masse penge, uden samtidig at gå på kompromis med kvaliteten. Men op til en flytning oplever mange, at de har svært ved at finde tiden til at indhente tilbud, det kan nemlig være meget tidskrævende. Det er her hvor vi kommer i spil. Vi er en online formidlingsservice, der specialisere sig i at indhente tilbud til privat og erhvervskunder, der står med en flytteopgave. Med få klik kan du modtage uforpligtende tilbud direkte i din indbakke. Tryk på den grønne knap her på siden og udfyld skemaet, så sørger vi for at sende din flytteopgave i udbud hos de bedste og mest professionelle flyttefirmaer i Farum. Kort tid efter vil du modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud som du i ro og mag kan læse igennem og sammenligne og dermed danne dig et overblik over dine muligheder. Husk blot at udfylde din flytte beskrivelse så grundigt som muligt , så de flyttefirmaer i Farum som vi sender din opgave i udbud hos, ved hvad de skal give tilbud på.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flyttefirma Farum – Kvalitet og fantastisk kundeservice

De flyttefirmaer i Farum, som vi sender din opgave i udbud hos, er nøje udvalgt ud fra vores strenge kriterier om kvalitet og andre kriterier der gør, at vi kan garantere kunden en lytteoplevelse af høj standard. Har du special ønsker så husk at nævne det i din flytte beskrivelse. Det er jo den flyttefirmaerne i Farum giver tilbud ud fra. Et speciel ønske kan være at låne flyttekasser eller hjælp til nedpakning af hus eller lejlighed. Det kan også være hjælp til afmontering i den bolig du fraflytter. Ligemeget hvilke ønsker du står med, så kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde den optimale løsning. Ved at bruge flyttefirma Farum sikrer du dig en flytning, hvor servicen er i top, og hvor du virkelig føler, at du bliver taget hånd om som kunde. Og en god kundeservice er virkelig dejlig at kunne trække på, når der opstår spørgsmål i dagene op til flytningen. Så er det dejligt at vide, at Flyttefirma Farum står klar til at besvare den med deres brede viden.

Det siger vores kunder om os

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top