Flytning Odense2020-12-01T14:13:21+01:00

Flytning Odense

Forside » Flytning Odense

Få flere tilbud på flytning i Odense

Vi ved godt, at der er mange ting at holde styr på i forbindelse med et flytning. Det kan virke stressende og uoverskueligt for mange, og derfor er en af de vigtigste faktorer for en succesfuld flytning, at kunden føler sig tryg i hænderne på det flyttefirma han eller hun har valgt. Man skal se sig rigtig godt for, når man skal indhente tilbud, der er nemlig som oftest rigtig stor forskel på pris og kvalitet og vores erfaring viser, at de ikke altid hænger sammen. Vi er stolte af vores online formidlingscentral, som gør det muligt for dig at indhente gratis og uforpligtende tilbud på din flytteopgave fra professionelle og erfarne flyttefirmaer i Odense. Vi indhenter tilbud for alle. Om det er den første flytning hjemmefra og til kollegieværelset med kun et par kasser og et tv, eller om du flytter fra en større villa eller er selvstændig og er vokset ud af dine erhvervslokaler. Vi hjælper med at finde den rigtige løsning for store og små flytteopgaver i Danmark.

Det er nemt at få tilbud 

Flytning Odense – Kvalitetssikrede flytteløsninger hver gang!

Når man skal flytte, så er det vigtigt at indhente tilbud, for at sikre sig den bedste kvalitet til den laveste pris. Det er en god ide at få flyttefirmaerne til at konkurrere om din opgave, så du derved sikrer dig den største besparelse. Gennem vores online formidlingscentral har du mulighed for at få tilbud på din flytteopgave helt gratis og uforpligtende. Du skal bare udfylde vores skema, som du finder ved at trykke på den grønne knap her på siden. Skemaet er enkelt opbygget og det tager kun et par minutter at udfylde det. Derefter tager vi over og du kan læne dig tilbage og vente på at dine gratis og uforpligtende tilbud tikker ind i din indbakke. Fordelene ved at få dem elektronisk er, at du har det hele sort på hvidt og samtidig i ro og mag kan læse dem igennem og danne dig et overblik over dine muligheder.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flytning Odense – Lad os give dig en fantastisk flytteoplevelse

Vi er stolte over at kunne sige, at vi arbejder sammen med de bedste og mest professionelle flyttefirmaer i Odense. Her er tale om flyttefirmaer, der er nøje udvalgt efter vores strenge krav om professionalisme og andre kriterier der gør, at vi kan opretholde den høje standard og sikre dig en god flytte oplevelse. Tilsammen råder flytning Odense over en stor vognpark og en masse moderne hjælpemidler, der gør din flytning mere skånsom og effektiv. Et eksempelt på et moderne hjælpemiddel, der kan gøre din flytning mere skånsom og effektiv er en flyttelift. Flytteliften gør en stor forskel, når der skal flyttes til eller fra etagebyggeri. Den er både mere skånsom overfor dine møbler og din opgang, men den spare også en masse tid, hvilket i sidste ende vil spare dig for penge. Vi indhenter tilbud til alle slags flytninger, private og erhvervsflytninger, regulære og komplette flytninger, flytning af klaver og store varelagre.

Det siger vores kunder om os

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top