Flytning København2020-12-01T14:10:38+01:00

Flytning København

Forside » Flytning København

Flytning København – Flytteservice i absolut topklasse hver gang!

Står du og skal flytte ind på dit nye kollegieværelse eller måske skal du ud og opleve verden og så har du brug for at få dine ejendele opmagasineret, mens du er borte? Måske drejer det sig kun om et par måneder og måske taler vi år. Det kan også være du er blevet husejer for første gang. Er du bekymret over, at du skal flytte til eller fra et svært tilgængeligt sted? Eller er du erhvervsdrivende og er vokset ud af dine nuværende lokaler eller skal have tømt en lagerhal. Ligemeget hvilken flytteopgave du står med, så er vi parate til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning skræddersyet til dine behov og din pengepung. Vi er stolte over at kunne formidle skræddersyede tilbud – helt uden at det koster dig en krone. Vores online formidlingsservice er nemlig både gratis og fuldstændig uforpligtende at benytte. Vi finder de rigtige løsninger for både private og erhvervsdrivende. Om din opgave er stor eller lille, så har vi erfaringen til at hjælpe dig med at indhente relevante tilbud på din opgave.

Det er nemt at få tilbud 

Flytning København – Vores kerneværdier er kvalitet, service og præcision

Det er er kendetegnende for de flyttefirmaer, som vi sender din flytteopgave i udbud hos i København er, at de opfylder de strenge krav som vi har har til professionalisme og at de alle sammen har mange års erfaring. Vi sikrer os også, at de deler de samme værdier om god kundeservice som vi gør. Vi sikrer os, at de yder en formidabel kundeservice, da vi ved at en flytning er en stressende periode i de flestes liv. Mange oplever også, at der opstår en masse spørgsmål op til en flytning og her er det rart, at man til enhver tid kan ringe og bed om råd og vejledning fra nogen, som ved hvad de taler om. Mange af flyttefirmaerne i København tilbyder også ekstra ydelser som udlån af flyttekasser og and indpakningsmateriale. De tilbyder både regulære og komplette flytninger. Det er altså op til dig som kunde, hvor meget eller hvor lidt du ønsker at være en del af din flytning.

Ofte stillede spørgsmål

✅ Kan jeg låne eller leje flyttekasser af flyttefirmaet?2020-04-24T13:17:01+02:00

De fleste flyttefirmaer tilbyder, at du kan låne eller leje flyttekasser af dem. Skriv i din flytte forespørgelse, at du ønsker, at låne eller leje flyttekasser i forbindelse med din flytning, så får du svar på det.

 

✅ Hvad koster et professionelt flyttefirma?2020-04-24T13:17:08+02:00

Det er umuligt at sige, hvor meget det koster, at hyre et professionel flyttefirma. Det kommer helt an på, hvor stor flytteopgaven er, og om der eksempelvis er speciel ønsker i forbindelse med flytningen. Det er derfor altid en god idé, at indhente tilbud flere flyttefirmaer igennem os, så du undgår at betale for meget for din flytning.

✅ Hvilke flyttefirmaer får jeg tilbud fra?2020-04-24T13:17:14+02:00

Alle de flyttefirmaer, som du får tilbud fra igennem os, er alle sammen godkendte og top professionelle flyttefirmaer. Der bliver stillet meget store krav til dem således, at du kan være sikker på, at du får den bedste flytteservice hver gang, at du booker et flyttefirma igennem os.

✅ Skal jeg sige ja til et af de flyttetilbud, som jeg modtager?2020-04-24T13:17:45+02:00

Alle de flyttetilbud, som du modtager igennem os, er ganske gratis og helt uforpligtende at modtage. Det vil med andre ord sige, at du ikke skal sige ja tak, til nogle af de flyttetilbud, som du modtager igennem os. Men, hvis du modtager et flyttetilbud, som du gerne vil benytte dig, så er det bare og takke ja til det.

FÅ GRATIS TILBUD FRA FLERE FLYTTEFIRMAER

SPAR OP TIL 70%

Det tager kun 2 minutter, at udfylde skemaet med de nødvendige informationer, som de forskellige flyttefirmaer skal bruge for, at kunne give dig ganske gratis og helt uforpligtende tilbud på flytning. 

Flytning København – Flytning for både private og erhverv

Ønsker du vores hjælp til at lette din flytning, så står vi parate til at indhente tilbud for dig hos de bedste og mest professionelle flyttefirmaer i København. Det eneste du skal gøre er, at udfylde vores skema, som du finder ved at trykke på den grønne knap her på siden. Det tager et par minutter at udfylde skemaet. Vi opfordre dog til at du udfylder din flytte beskrivelse så grundigt du kan, da det er din flytte beskrivelse som vi sender i udbud blandt flyttefirmaerne i København. Og jo mere udførlig din beskrivelse af din flytning er, jo bedre tilbud kan de give dig. Kort tid efter vil du modtage tilbud helt gratis og uforpligtende. Tilbuddene modtager du elektronisk så du har det hele på skrift og i ro og mag kan gennemlæse dem og danne dig et overblik over dine muligheder. 

Det siger vores kunder om os

Professionel og effektiv flytning

Sanne Boesen og Karsten Larsen – Viborg

På trods af, at vi med kun to dage varsel søgte efter et professionelt flyttefirma, så lykkedes det os, at finde frem til et super godt flyttetilbud indenfor for blot en time igennem Flyt Billigst. Vi havde ikke prøvet, at bruge et professionelt flyttefirma før, men vi blev meget positivt overrasket. Der kom to friske flyttemænd om morgen til tiden som aftalt og flytte vores ting. De havde begge to et dejligt humør og de var både flinke og meget hjælpsomme. Vi fik kyndig vejledning til, at pakke de ting ned, som skulle opbevares på et lager, da vi ikke skulle bruge alt nu og her. Selve flytningen gik meget hurtig og blev udført forsvarligt hele vejen igennem. Der er ingen tvivl om, at vi i fremtiden, hvis vi skal flytte igen, at vi så vil benytte os af Flyt Billigst flytteservice til, at finde frem til et godt og billigt flyttefirma igen.

Fremragende flytteservice

Torben Pedersen- Holbæk

Jeg valgte, at bruge Flyt Billigst, da jeg skulle flytte fra min lejlighed i Ringsted og til et rækkehus i Holbæk. Selve flytningen var en rigtig god og tryg oplevelse. Aftenen før flytningen blev jeg ringet op for at sikre, at aftalen var som den skulle være. Det var rart lige, at kunne få afklaret de sidste ting inden selve flytningen dagen efter. De to flyttemænd, som mødte op næste dag var super flinke og meget effektive. Det var en fantastisk god service fra start til slut, og jeg vil helt klart benytte mig af Flyt Billigst flytteservice igen en anden gang, hvis jeg igen skal flytte fra A til B.

Alt ved Flyt Billigst er top iorden

Kirsten Kristensen – Valby

Jeg er flyttet fra Varde i jylland og til Valby på sjælland. Efter anbefalinger fra andre, der har benyttet sig af Flyt Billigst valgte jeg også, at benytte mig af deres flytteservice. Alt forløb perfekt fra start til slut. Klokken 08:15 kom der to morgenfriske flyttefolk præcis til den aftalte tid. De var bare to super effective. Jeg fik dem endda til, at ned monteret et par lamper samt skille en seng og spisebord ad. Efter ankomst til min nye bolig, så blev mine ting placeret pænt i lige de rum, hvor jeg ønskede at de skulle stå. Jeg vil helt klart anbefale Flyt Billigst til min familie, venner og kolleger i tilfælde af, at de skal flytte.

Vores bedste anbefalinger til Flyt Billigst

Tove Svendsson & Anders Svendsson – Esbjerg

Service var helt i top da vi fik da vi skulle flytte. Vi fik i allersidste øjeblik lov til, at rykke tidspunktet på dagen flyttefirmaet var både meget hjælpsomme og positive. Der var kun store smil. De var særdeles behagelige, at være sammen med, og de passede rigtig godt på vores ting. Alt blev pakket ind og spændt fast i flyttebilen. Der blevsvaret på alle vores spørgsmål, hvilket skabte endnu mere tryghed for os.. Vi kan varmt anbefale, at benytte Flyt Billigst. Vi vil til hver en tid bruge dem igen, når vi skal flytte.

Tip top flytteservice

Hanne Laursen og Søren Knudsen – Holte

Førhen, når vi har skulle flytte, så har vi spurgt venner og familie, men denne gang valgte vi, at bruge et professionelt flyttefirma. Det har vi på ingen måder fortrudt. Vi valgte selv, at stå for nedpakningen af vores ting og sager, så inden flytningen fik vi flyttekasser, indpakningspapir, labels samt bobleplast leveret i god tid af flyttefirmaet. På selve flyttedagen ankom der to friske gutter i godt humor. De fik meget hurtigt flytte vores ting og sager ind flyttebilen og spændt det fast. De fandt også en super god løsning til hurtigt, at få vores ting og sager op i vores nye lejlighed på 4 sal. Alt i alt en fantastisk god oplevelse og vi kunne aldrig selv have flyttet fra Taastrup til Holte på ca. 5 timer. Vi vil helt klart anbefale Flyt Billigst til andre, der skal flytte.

Få uforpligtende tilbud på din flytning igennem os

Det er nemt, at spare penge på din flytning. Udfyld skemaet på under 2 minutter og få gratis flyttetilbud.

Go to Top