5 ualmindelige ting at gøre efter at være flyttet

Når flyttedagen er overstået, burde den sværeste del af flytningen være overstået. Det betyder dog ikke, at du skal svigte din vagt, blot fordi der er masser af vigtige opgaver at tage sig af lige efter flytningen er gennemført.

Du er sikkert klar over, hvad du skal gøre, når du befinder dig i det nye sted – alle de væsentlige ting, du skal gøre efter flytning, venter på, at du begynder at markere dem som UDFØRT, én efter én.

Selvfølgelig skal du lige farvel til det flyttefirma som har flyttet dine ting og sager og derefter begynde at pakke ud umiddelbart efter flytningen, men ikke før du har inspiceret det nye sted rigtig nøje. Hvis du ikke har ændret din postadresse inden flytningen, skal du gøre det derefter.

At registrere dine børn på en ny skole, finde egnede sundhedsudbydere (inklusive en dyrlæge til din hund, kat eller fugl) og registrere din bil i den nye stat er alle vigtige job efter flytning, som du skal udføre før end senere .

Men tro det eller ej, der er også nogle ualmindelige ting, du bør gøre, efter du er flyttet ind i et nyt hus – usædvanlige og endda lidt overraskende opgaver, som du normalt ikke ville tænke på, efter du er kommet til dit nye hjem. Om du rent faktisk vil fuldføre disse ikke-typiske ting, vil afhænge af dit unikke sæt af bevægelsesparametre og flytningsforhold, men det er vigtigt, at du ikke desto mindre kender til deres eksistens.

Her er 5 ualmindelige ting at du bør gøre efter, at du er flytte ind i dit nyt hjem.

1. Bring held og lykke til det nye hjem

Held

Du ville ikke rigtig have noget imod at bringe held og lykke ind i det nye hjem, ville du?

Uanset om du føler dig meget heldig med at flytte hele huset, eller du føler dig ekstremt uheldig over at skulle flytte, er det altid en rar ting at vide, at du starter det nye kapitel i dit liv med en vis portion held og lykke. Hvis du har haft en hård flytning, så vil du helt sikkert ønske at vende dit uheld – er det ikke på høje tid, at der begynder at ske dig gode ting for en forandring?

Det er lige meget, om du tror på ny overtro i hjemmet eller ej, det tager bare et par enkle trin for at bringe held og lykke ind i dit nye sted. Heldigvis for dig er det en af de situationer, der ikke er noget at miste alt for at vinde, så du kan lige så godt give det en chance.

Tag ikke din gamle kost med til det nye hjem

Det antages, at gamle koste ikke kun fysisk overfører støvet til et nyt hjem, men også al negativiteten og uheldet fra dit tidligere sted.

Nu har du måske ikke engang en kost i første omgang, men hvis du har, så er flytningen det perfekte tidspunkt til bare at smide den væk og få en helt ny til det nye sted.

Det er ikke en god idé at skille sig af med din støvsuger … medmindre det er tid til at trække den på pension på grund af tekniske problemer. Bare sørg for at rengøre dens støvpose eller beholder godt inden flytningen.

Bring brød og salt med ind i dit nye hjem

Brød og salt er velkendte symboler på rigdom, succes og formue.

Så ved at bringe noget brød (helst pitabrød) ind i det nye hjem, vil du være sikker på, at du og dine familiemedlemmer aldrig går sultne. På samme måde vil det at tage salt med dig ind i den nye bolig garantere et liv efter flytningen fuld af smag.

Som en ekstra bonus til heldet, du angiveligt får, vil du have noget at spise efter en udmattende flyttedag.

2. Fjern den negative energi fra dit nye hjem

Negativ energi

Sagen er, at dit bevidste forsøg på at bringe held og lykke ind i det nye hjem måske ikke fungerer godt, hvis det sted, du lige er flyttet til, har en masse negativ energi dvælende inde i og omkring ejendommen.Ritualet med at brænde salvie menes. at fjerne enhver negativ energi og beskytte et hjem mod onde ånder.

I et sådant tilfælde er en speciel ting, du muligvis skal gøre efter at flytte ind i et nyt hus, at forsøge at fjerne den negative energi, der flyder rundt i boligen som en mørk ildevarslende regnsky.

Bemærk, at der vil være meget mere presserende opgaver at tage sig af umiddelbart efter flytningen, såsom at åbne de nødvendige kasser, sætte badeværelset og soveværelset op og måske endda rydde op på stedet.

Men når du finder lidt fritid på tjeklisten over ting, du skal gøre efter flytning, bør du bestemt overveje at gøre nogle simple ting for at afværge alle onde ånder fra det nye hus og tilkalde al den positive energi, du kan få.

Tænd et lys

At tænde et lys for at jage mørket væk og bringe lys ind i et hjem er en gammel tradition. Hvis huset, du lige er flyttet til, har en pejs, skulle optænding af bål derinde også have samme effekt på den nye bolig.

Flammen fra et stearinlys eller fra en pejs menes at absorbere al negativ energi og rense boligen for alt ondt.

Brænd salvie

Brændende salvie er et andet gammelt ritual, der er beregnet til at fjerne den negative energi, der er akkumuleret over tid i et hjem, beskytte stedet mod onde ånder og velsigne det nye hus på samme tid.

Alt du skal gøre er at tænde en flok hvid salvie i en metal- eller porcelænsskål og lade det ryge, mens du går rundt i det nye hus, startende fra hoveddøren, går i urets retning og ikke glemmer at ryge ud af hjørnerne i alle rum.

Drys salt på gulvet

Denne er nem nok – drys blot lidt salt over tærsklen til det nye hjem. Salt menes at afværge onde ånder, så find en pakke salt inde i en KØKKEN-mærket æske og gå i gang med arbejdet.

Det er også en god idé at drysse salt på alle vindueskarme i hele huset – for at forhindre, at onde ånder kommer ind i dit hjem fra vinduerne.

3. Sikre dit nye hjem

Sikre dit hjem

En af de ikke-typiske ting, man skal gøre efter indflytning i et nyt hus, er at sikre huset mod uautoriseret adgang, skadelige handlinger i naturen eller uheld.

Sikkerheden i dit nye hjem er din højeste prioritet.

Efter at have flyttet ind i et nyt hus, vil du normalt ikke tænke på, hvor sikkert det nye sted egentlig er. Du flytter simpelthen ind og begynder at pakke dine ting ud, forudsat at det nye sted er sikkert. Og den tvivlsomme antagelse kan senere vise sig at blive en kostbar fejltagelse.

Sikring af det hjem, du lige er flyttet ind i, foregår på flere niveauer:

Sikre det nye hjem mod uautoriseret adgang

Skift låsene på yderdøren eller dørene, så du er den eneste, der har adgang til det nye sted.

Tjek alle døre og vinduer i hjemmet for at sikre, at de lukker sikkert.

Overvej at installere en tyverialarm, især hvis den nye bolig ligger i et kvarter med et dårligt ry.

Sikre det nye hjem mod brand

Installer røgdetektorer i hvert eneste rum og kontroller deres batterier med jævne mellemrum.

Installer en funktionel ildslukker på hver etage i huset, og sørg for at vide, hvordan du bruger den i tilfælde af en nødsituation.

Kortlæg en flugtvej ud af hjemmet i tilfælde af brand eller anden nødsituation, og sørg for at dele den med alle familiemedlemmer.

Babysikre det nye hus

Sørg for, at dit nye hjem er helt sikkert for din baby eller dit lille barn

Babysikre børneværelset: fastgør puslebordet, så det ikke kan vælte, monter vinduesskærme og ledningsfri persienner på vinduerne, og anbring elektriske stikkontakter på væggene.

Børnesikret badeværelset. Brug et skridsikkert spædbarnsbadekar, placer skridsikre måtter på badeværelsesgulvet, og installer en toiletlås.

Børnesikre køkkenet: Opbevar alle kemikalier låst på et sikkert sted, læg låg på komfurets knopper, og undgå at bruge høje stole, når du fodrer din baby.

Børnesikre trappen: Installer sikkerhedslåger i toppen og bunden af trappen for at holde din lille væk fra trappen.

4. Sig hej til dine nye naboer

Naboer

Hvis du har udarbejdet en tjekliste over ting, du skal gøre efter flytning, så er opgaven med at gå og møde dine naboer sandsynligvis ikke med på listen.

Vær modig nok til at gå hen og sige hej til dine nye naboer.

Som tingene ser ud, skal du IKKE forvente, at nabofolkene skynder sig til dig og byder dig velkommen i deres nabolag med en kurv af velsmagende velkomstgaver. Det er meget usandsynligt, at det sker, og det hele ville ligne mere en scene taget direkte ud af en Hollywood-film.

Chancen for, at dine naboer tager det første skridt, vil enten være nul eller lidt højere afhængigt af, hvor du er flyttet til – hvilken stat, by og kvarter. Og her er nøglespørgsmålet: hvorfor tager DU ikke det første skridt og siger et hurtigt hej til naboerne?

Selvom det er rigtigt, at det at tage initiativ til at præsentere dig selv for nye naboer er en af ​​de ualmindelige ting at gøre, når du flytter ind i et nyt hjem, er det bare noget, du i sidste ende vil gøre. Desuden vil det at være den første til at sige hej vinde dig point for gode manerer.

Du kan føle dig mærkelig over at gå og sige hej til dine naboer uden en god grund. Men sandheden er, at du har en rigtig god grund til at gøre det – du er officielt deres nye nabo, og du vil gerne præsentere dig selv, så ingen af ​​jer føler sig akavet, når I tilfældigvis ser hinanden senere, enten gade eller inde i samme lejlighedsbygning.

Du er måske ikke klar over dette, men at møde folkene ved siden af ​​kort efter flytningen har en klar fordel – du kan søge værdifuld rådgivning fra disse mennesker om den by eller by, du lige er flyttet til. Her er et par eksempler på spørgsmål, som du kan stille dem:

Hvilke er de bedste dagligvarebutikker i byen?

Hvilke er de bedste restauranter eller pubber i byen?

Hvor er det bedste sted i byen at gå tur med hund (hvis du er hundeejer)?

Hvordan fungerer afhentning og genbrug af affald i nabolaget?

5. Arranger en housewarming

Housewarming

Det er ret almindeligt at arrangere en flyttefest, før du flytter væk. Det giver rigtig god mening at være vært for sådan en afskedsfest af flere årsager.

Du vil se dine venner for en sidste gang, før du flytter ud.

Du vil takke dine venner for at hjælpe dig, hvis de gav dig en hånd med at pakke og flytte kasser og møbler.

I lover hinanden at holde kontakten, når I er gået.

Du vil bare have det sjovt med de mennesker, du elsker, før den superstressende flyttedag.

En housewarming-fest kan være præcis, hvad du har brug for, for at sætte gang i dit nye kapitel i livet.

At arrangere en housewarming-fest efter flytningen er en af ​​de ualmindelige ting at gøre efter at have flyttet til et nyt hjem, simpelthen fordi, medmindre du er flyttet på tværs af byen eller flyttet kun et stykke væk, vil dine bedste venner ikke være der. Selvfølgelig har du muligvis stadig et par gode venner i destinationsbyen eller -byen, men de fleste af dine bedste venner vil bo det sted, du skulle forlade.

Ikke desto mindre skal du huske på, at det kan vise sig at være ret gavnligt for dig at holde en housewarming-fest kort efter ankomsten til det nye hjem. Hvorfor?

Du vil være i stand til at samle venner eller bekendte i dit nye hjem i den nye by. I de fleste tilfælde kan dette være et stort skridt mod en hurtig og vellykket tilpasningsperiode.

Du får chancen for at invitere nogle af dine nye arbejdskolleger og tilbringe tid med tiden i meget mere uformelle rammer end arbejdspladsen. En housewarming-fest er normalt et godt første skridt til at knytte bånd til dine kolleger.

Du får mulighed for at invitere nogle af dine nye naboer til housewarming-festen. Faktisk er det den perfekte anledning til at lære de mennesker, der bor lige ved siden af ​​dig bedre at kende. Hvem ved, en af ​​dem kan blive din næste bedste ven.

Du får chancen for at slappe lidt af fra stresset ved at flytte og måske endda få dig selv en fortjent pause fra udpakningen. En sjov fest efter flytningen vil helt sikkert hjælpe dig med at overvinde eventuelle symptomer på flyttedepression.

Du får på en måde muligheden for at fejre starten på et nyt livskapitel efter at have flyttet ind i et nyt hus. Også en housewarming-fest menes at bringe held og lykke til hjemmet og de mennesker, der bor der.