5 tips til at flytte ud efter et langt forhold

Et brud efter et langt forhold kan være en af ​​de mest smertefulde og hjerteskærende ting, en person kan udholde i livet. Og den traumatiske situation kan nemt blive endnu mere kompliceret, hvis en af ​​partnerne – og nogle gange endda begge – skal flytte ud som følge af adskillelsen.

At flytte ud efter et brud er en kompliceret sag, selvom den følelsesmæssige side af omvæltningen på en eller anden måde kunne tages ud af ligningen. Ofte vil der være adskillige alvorlige problemer, der skal løses mellem de to partnere – opdeling af de fælles ejendele, beslutning om forældremyndigheden over børnene (hvis relevant) og selve organiseringen af ​​flytningen.

At flytte ud efter et langt forhold kan vise sig at være den ultimative test for alle, selv når bruddet er blevet accepteret af begge voksne som den logiske afslutning på et længere ophold sammen.

Disse 5 tips til at flytte ud efter et langt forhold vil hjælpe med at afhjælpe den problematiske situation og hjælpe med at finde den bedste måde at flytte ud efter et brud eller en skilsmisse.

1. Vær beslutsomt, når forholdet er brudt uopretteligt

Skilt

 

Afslutningen på et langt forhold betyder, at enten du eller din partner bliver nødt til at flytte fra det sted, hvor I har boet sammen indtil det øjeblik. Og hvis den person, der er ved at flytte ud, er dig, så bør din topprioritet opgave være at organisere flytningen så hurtigt som muligt. Handl rettidigt, når forholdet er uigenkaldeligt forbi.

Under hensyntagen til de specifikke forhold i din særlige sag, vil du måske fremskynde flytningsprocessen, efter at det er blevet helt klart, at forholdet til din partner er afsluttet, og der ikke er nogen måde at løse det på. I nogle tilfælde er det en dårlig idé at udskyde flytningen, fordi det sandsynligvis kun vil skabe mere dramatiske scener – hjemligt drama, der nemt kan undgås gennem en nødsituation.

En måde at flytte ud efter et brud er at gøre det diskret, så din eks ikke lærer om din hensigt, før flytningen allerede er en kendsgerning. Et stealth-træk kan være nødvendigt, når du bare ved, at den person, du har slået op med, sandsynligvis vil lave en scene, mens du flytter ud af stedet. Og hvis flytningen er lokal, så er det endnu bedre – du skal kunne flytte et par flyttekasser ad gangen, så ingen bemærker noget.

Den anden måde at flytte ud efter et forholdsbrud er at gøre det hurtigt i et enkelt forsøg. Den type flytning er kun mulig med hjælp fra et professionelt flyttefirma, der pakker sammen og flytter dine ejendele på én gang. Normalt er dette den bedste mulighed for at flytte, når du flytter langt, langt væk til en anden del af landet. Lige meget hvilken mulighed du vælger, skal du sørge for at handle hurtigt og beslutsomt i et forsøg på at redde din fornuft.

2. Vær smart, når det skal besluttes, hvem der får hvad

Fordeling

 

Efter år og år med at leve sammen med din partner, er det kun naturligt, at I begge har købt mange ting sammen. Og nu hvor du har besluttet at skilles, skal alle disse materielle ting (aktiver) deles op mellem jer to. Millennium Falcon kommer med dig. Slut på diskussion.

Det er meningen, at du og din partner skal dele jeres fælles ejendele ligeligt. Men processen kan være kompliceret og hjerteskærende på samme tid. Generelt er det bedste råd i sådanne situationer aldrig at blive for grådig – bare tag de ting, du virkelig elsker og holder af. Det vil trods alt ikke give meget mening at slæbe store og tunge møbler over hele landet efter et hårdt brud.

Det er vigtigt at bemærke, at nogle husholdningsartikler vil have en stærk sentimental værdi for jer begge, og hvis forholdet er endt med et overskud af hårde følelser, kan opdelingen af ​​disse ting blive virkelig smertefuldt for alle. Sagen er, at hver gang stærke følelser er involveret, så er sund dømmekraft ofte sløret, og udtrykket FAIR kan betyde to forskellige ting for dig og din eks.

I tilfælde af en tvist om en bestemt vare, så er det normalt bedre at lade din partner få det i stedet for at eskalere problemet yderligere. Det er selvfølgelig en sag fra sag til sag, så det er svært at generalisere, men husk, at du prøver at få en ny start, så det er nok ikke den bedste idé at tage for mange genstande, der bliver ved med at minde dig om fortiden. .

I tilfælde af alvorlige stridigheder om fællesejendommen bør du overveje at få juridisk rådgivning fra en advokat.

3. Bed venner og familie om hjælp

Venner

 

At flytte ud efter et langt forhold kan meget vel være den sværeste ting, du skal gøre i årevis. Den følelsesmæssige uro ved at have slået op med en person, som du har tilbragt lang tid sammen med, vil helt sikkert have sit store præg på dit sind og din krop. Dine bedste venner vil være der for at hjælpe og støtte dig under hele flytningen.

Og i sådan en udfordrende periode vil du helt sikkert have brug for den stærke støtte fra dine bedste venner og dine elskede familiemedlemmer. Så sørg for at nå ud til de mennesker, du stoler mest på, og bede dem om hjælp, når du føler, at du har mest brug for det.

Først og fremmest kan dine venner og familiemedlemmer hjælpe dig med selve flytningen – det vil sige hjælpe dig med at pakke dine ting hurtigt og måske endda læsse dem op i din egen bil eller i en lejet flyttebil. Husk på, at når du flytter ud efter et brud, er et af dine vigtigste mål sandsynligvis at forlade stedet så hurtigt som muligt.

For det andet kan de mennesker, der er tættest på dig, give dig uvurderlig moralsk støtte under hele flytningen. De vil være der for dig, lytte til, hvad du har at dele, diskutere hele situationen med dig og forhåbentlig – give dig gode råd om, hvad du skal gøre nu.

Og endelig, hvis du organiserer en nødflytning fra det nuværende sted, men du endnu ikke har fundet, hvor du skal flytte til, kan du altid bede et familiemedlem eller en god ven om at blive hos dem i et stykke tid, indtil du finder en dit eget sted. I sidste ende kan dine venner og familie være dit midlertidige sikkerhedsnet, når du flytter ud efter et langt forhold.

4. Få juridisk rådgivning, når du har børn og/eller kæledyr

Jura

 

Hvis du har et barn eller børn med den person, du har slået op med, så er en af ​​de vigtigste ting, du skal gøre, at mødes med en advokat og søge juridisk rådgivning hos dem om det kritiske spørgsmål om, hvem der skal have forældremyndigheden af børnene efter du flytter ud. Dine børns trivsel skal være din højeste prioritet efter et brud eller en skilsmisse.

I sådanne meget ubehagelige situationer bør din topprioritet altid være dine børns velbefindende. Hvis børnene er gamle nok, vil der også blive taget hensyn til deres ønsker, så den endelige beslutning fungerer godt for alle involverede.

Hvis du lige er kommet ud af et dårligt forhold eller endda et misbrug, skal du straks tale med en advokat om den juridiske forældremyndighed over dine børn. I de fleste tilfælde er det en meget dårlig idé bare at tage børnene med og flytte til en anden del af landet uden at have lovligt lov til det.

Så gør dit bedste for at afstå fra at tage impulsive beslutninger eller fra at udføre nogen hensynsløse handlinger, der kan komplicere sagerne endnu mere. Når du er i tvivl om, hvad du skal gøre, når det kommer til at flytte ud med dine børn, skal du være helt sikker på, at du ikke på nogen måde bryder loven, fordi det kan få dig til at miste forældremyndigheden over dine egne børn.

Diskuter problemet med din tidligere partner (hvis det stadig er en mulighed) for at beslutte, hvad der er bedst for dine børn. Desuden, hvis I ejer kæledyr sammen, så er det kun logisk, at kæledyrene skal bo hos den, der kan passe dem bedre efter adskillelsen og den efterfølgende husflytning.

Husk, at den forhastede beslutning, der er blevet påvirket af stærke negative følelser som had, vrede eller hævn, altid vil føre til endnu mere smerte og ødelæggelse.

5. Hyr troværdige flyttemænd

Aftale

 

Under en traumatisk oplevelse, såsom et forholdsbrud, er en af ​​de bedste ting, du kan gøre, at være omkring mennesker, du kan stole på. Dine venner og familie bør være der for dig og hjælpe dig på enhver måde, de kan. Men deres støtte er måske ikke nok, når det kommer til selve flytningen.

Hvis omstændighederne tvinger dig til at flytte ud i en fart, så kan det kun være muligt at organisere en vellykket nødflytning med hjælp fra professionelle flyttemænd, der er blevet uddannet specifikt til at arbejde effektivt. I virkeligheden kunne ikke-professionelle aldrig arbejde så hurtigt og sikkert som de professionelle, simpelthen fordi de ikke har den nødvendige erfaring og knowhow.

På den anden side, hvis du har besluttet dig for at flytte diskret ud (så din partner ikke ved, du er væk, før det er for sent), så bliver du endnu en gang nødt til at bruge professionel flyttetjenester for at få arbejdet udført, som du ønsker. Husk, at en hemmelig flytning kun er mulig gennem perfekt koordinering og maksimal effektivitet, som kun erfarne flyttemænd kan tilbyde.

Din bedste mulighed, når du flytter ud efter et brud? Lej topbedømte flyttemænd, du kan stole på, for at kunne flytte ud uden problemer eller yderligere drama.

Få gratis tilbud fra licenserede, velrenommerede og erfarne flyttemænd, der vil hjælpe dig i den hårde situation, du i øjeblikket befinder dig i.